Nasz serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności i cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Ukryj
Strona głównaO KancelariiOfertaMediaW razie wypadkuOpinieWspółpracaPartnerzyWycena szkodyKontakt

Opinie naszych Klientów, którzy otrzymali odszkodowanie, odszkodowania

Poniżej prezentujemy opinie części naszych Klientów, którym do tej pory pomogliśmy i którzy są zadowoleni z pracy naszej Kancelarii.
Opinie są autentyczne, obiektywne i wskazują, że warto jest zaufać naszym specjalistom. Swoim uczciwym i profesjonalnym podejściem do każdego Klienta budujemy wiarygodny i rzetelny obraz naszej Kancelarii.
Jeżeli chcecie Państwo abyśmy pomogli Wam tak skutecznie, jak innym naszym Klientom, wystarczy skontaktować się z nami i powierzyć swoją sprawę w profesjonalne ręce pracowników MEDITORA.
Nasi doradcy przyjadą do Państwa. Bezpłatnie ocenią i skonsultują sprawę , udzielą porady i pomocy. Zapraszamy do kontaktu!

Uwaga! Na prośbę Klientów niektóre nazwiaka zostały zmienione.

W kwietniu 2016 roku w wypadku komunikacyjnym zginął mój mąż. Osierocił 2 małych dzieci. Współpraca z Kancelarią Odszkodowawczą MEDITOR z Wrocławia rozpoczęła się z polecenia jej przez bliską osobę mojej rodziny. Jestem bardzo zadowolona z wszelkich działań jakie do tej pory Kancelaria podjęła w naszej sprawie. Pracujące tu osoby są kompetentne, rzetelne, posiadają fachową wiedzę oraz doświadczenie. Cechuje ich profesjonalizm. Kontakt z Kancelarią MEDITOR jest bezproblemowy zarówno osobisty, jak i telefoniczny czy mailowy. O wszystkich podjętych krokach jestem bezpośrednio i na bieżąco informowana. Ponadto dzięki "Internetowemu Systemowi Monitoringu Spraw" każdy klient ma dostęp do swojej sprawy na stronie internetowej firmy.
Szczególne podziękowania składam Panu Janowi Kruszelnickiemu, Pani Katarzynie Rękas oraz Panu Łukaszowi Wąchale.

Targanice 2016.04, Ewa R.
 

Po wypadku nie widzialem sensu dalszego życia, uważałem, ze ono się już sdla mnie kończyło Wy przywróciliście mi wiarę w ludzi i dodaliście sił do walki o zdrowie i życie. Dziękuję za pomoc i wsparcie daleko wykraczające po za kwestie prawne. Jestem Wam za to berdzo wdzięczny. Dziękuję wszystkim którzy są zaangażowani w moją sprawę, a zwlaszcza p. Janowi Kruszelnickiemu. Dziękuję za Wasz profesjonalizm, rzetelność, cierpliwość, zaangażowanie. Jestem bardzo zadowolony z Waszej pracy i na pewno będę wszystkim polecał Państwa Kancelarię.

Jaworzno, Andrzej M.
 

Firma godna zaufania. Działają szybko i sprawnie z korzyścią dla poszkodowanych. Wywalczyli dla mnie w sądzie solidne odszkodowanie. Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Bez nich nie dałbym sobie rady. Jestem bardzo zadowolony. POLECAM wszystkim poszkodowanym

Wrocław, Marcin K.

Wrocław 2014.02.01 Fabian L.
 
Wrocław 2013.12.30 M.W.
 
Sosnowiec 2013.12.18 Janusz N.
 
Chałupki 2013.12.13 Sławomir R.
 
Wojciechów 2013.12.10 Anna Z.
 
Wrocław 2013.12.09 Piotr N.
 
  • O odszkodowanie dla mnie starał się adwokat. Dostałam 3.000 zł. Postanowiłam skonsultować sprawę jeszcze z kimś innym i trafiłam do MEDITORA. Po ich interwencji dostałam dodatkowe 20.000 zł. To prawdziwi profesjonaliści.

    Maria Czarnecka
    poszkodowana w wypadku z 22 lutego 2006 r. we Wrocławiu


  • Z moich doświadczeń z firmą MEDITOR wynika, że nie tylko są fachowcami najwyższej klasy w swojej dziedzinie, ale są również niezwykle uprzejmi i życzliwi wobec klientów. Dla mnie jest to bardzo ważne, kiedy widzę, że jako klientka jestem dla nich ważna, szanują mnie i mój czas. Ponadto jest to firma nastawiona na pomoc i doradztwo klientowi, a nie na zarobienie na nim.
    Grażyna Zbieranek
    Poszkodowana w wypadku z dnia 26 kwietnia 2006 w Sobótce.


  • Miałem ciężki wypadek w czasie wakacyjnej pracy w USA i nie dostałem nawet zwrotu kosztów leczenia. Ubezpieczyciel twierdził, że w ogóle nie zostałem ubezpieczony przez organizatora wyjazdu. MEDITOR ustalił, że... towarzystwo ubezpieczeniowe ma rację. Moje odszkodowanie i zadośćuczynienie w wysokości 120.000 zł zapłacił więc organizator wyjazdu!
    Paweł Rohaczyński
    poszkodowany w wypadku z 15 lipca 2005 r. w Jersey City, USA


  • Mój mąż uległ strasznemu wypadkowi samochodowemu. Dzięki MEDITOROWI mamy pieniądze na jego leczenie i rehabilitację. Ponadto MEDITOR wywalczył dla męża olbrzymie odszkodowanie w wysokości 160.000 zł.
    żona Jana Walewskiego,
    poszkodowanego w wypadku z 1 marca 2006 roku we Wrocławiu


  • Wypadek miałem ponad 8 lat wcześniej, nim trafiłem do MEDITORA i sądziłem, że sprawa się przedawniła. Postanowiłem ją jednak skonsultować i MEDITOR ustalił, że w tym przypadku można było wciąż dochodzić roszczeń. Dostałem 35.000 złotych.
    Jan Górniak
    poszkodowany w wypadku z 5 lipca 1997 w Zgorzelcu


  • Wypadkowi uległem w Austrii. Specjaliści z MEDITORA wynegocjowali od tamtejszego ubezpieczyciela 17.000 euro!
    Andrzej Kowalski
    poszkodowany w wypadku z 19 sierpnia 2006 r. w Grazu


  • W szpitalu zaraziłam się gronkowcem. Nawet nie wiedziałam jakie mam prawa, jako ofiara błędu lekarskiego. Dopiero pracownicy MEDITORA mi to uświadomili i pomogli w ich wyegzekwowaniu.
    Aleksander Mucha
    ofiara błędu lekarskiego z grudnia 2004 r. w Opolu


  • Złamałem rękę podczas treningu judo. Przyczyną była moja nieuwaga, ale i tak sporo na tym zarobiłem.
    Krzysztof Kamiński
    poszkodowany w wypadku z dnia 30 marca 2005 r. we Wrocławiu


Jeśli chcesz się podzielić swoją opinią napisz lub zadzwoń do nas !



MEDITOR Kancelaria Odszkodowawcza

Biuro obsługi klienta, centrala
ul. Wiosenna 1
53-017 Wrocław

Biuro obsługi klienta
ul. Kazimierza Wielkiego 9
50-077 Wrocław

Zapraszamy: 9:00 ÷ 17:00
Infolinia: 801 01 15 16
Tel.: (+48) 71 735 93 24 (Fax.: 20)
email: meditor@meditor.net.pl
Nasze oddziały w UE
MEDITOR Anglia
Clissold Court
Greenway Close
N4 2EZ London
email: office-uk@meditor.net.pl
MEDITOR Szkocja
Boghall Street G33 35E
Glasgow

email: glasgow@meditor.net.pl

Często zadawane pytania

  • Za co mogę otrzymać odszkodowanie?
    Jeśli na skutek wypadku doznasz obrażeń ciała lub rozstroju zdrowia wówczas możesz oczekiwać:
    Zadośćuczynienia za krzywdę
    Zwrotu kosztów (m.in. leczenia, rehabilitacji, opieki, lepszego odżywiania, utraconych dochodów)
    Renty jeśli wystąpi całkowita lub częściowa utrata zdolności do pracy zarobkowej

Opinie klientów

O odszkodowanie dla mnie starał się adwokat. Dostałam 3.000 zł odszkodowania. Postanowiłam skonsultować sprawę jeszcze z kimś innym i trafiłam do MEDITORA. Po ich interwencji dostałam dodatkowe 20.000 zł. To prawdziwi profesjonaliści.

Maria Cz.
poszkodowana w wypadku z 22 lutego 2006 r. we Wrocławiu


Z moich doświadczeń z firmą MEDITOR wynika, że nie tylko są fachowcami najwyższej klasy w swojej dziedzinie, ale są również niezwykle uprzejmi i życzliwi wobec klientów. Dla mnie jest to bardzo ważne, kiedy widzę, że jako klientka jestem dla nich ważna, szanują mnie i mój czas. Ponadto jest to firma nastawiona na pomoc i doradztwo klientowi, a nie na zarobienie na nim.
Grażyna Z.
Poszkodowana w wypadku z dnia 26 kwietnia 2006 w Sobótce.


Miałem ciężki wypadek w czasie wakacyjnej pracy w USA i nie dostałem odszkodowania - nawet zwrotu kosztów leczenia. Ubezpieczyciel twierdził, że w ogóle nie zostałem ubezpieczony przez organizatora wyjazdu. MEDITOR ustalił, że... towarzystwo ubezpieczeniowe ma rację. Moje odszkodowanie i zadośćuczynienie w wysokości 120.000 zł zapłacił więc organizator wyjazdu!
Paweł R.
poszkodowany w wypadku z 15 lipca 2005 r. w Jersey City, USA


do góry Do góry strony
 odszkodowania, odszkodowanie, dochodzenie
 odszkodowań, odszkodowania Wrocław, Katowice,  Legnica, Wałbrzych ...
© 2002-2017 Meditor Sp. z o. o. Wszelkie prawa zastrzeżone.